Blizny - sposoby i kosmetyki
Cześć,
chciałabym was zapytać jakie znacie sprawdzone sposoby i kosmetyki na blizny?
On rzeczywiście coś daje, w sensie wypełnienie ust? ;)
Koniecznie wypróbuj Jantar.
Pod warunkiem, że posiada się takie umiejętności :) Tak jak w przypadku każdych innych cieni.
Polecam Banfi od Herbarii oraz Chillową Ziołowcierkę od Kosmetyki Dla
muszę wypróbować
ale na matowych paznokciach chyba bardziej są widoczne rysy ?
Najlepsze wcierki na porost włosów?
Powiększający z chilli od Eveline
Tak
Cześć,
chciałabym was zapytać jakie znacie sprawdzone sposoby i kosmetyki na blizny?
Chciałabym ponowić to pytanie. Jestem ciekawa, czy ktoras z was uzywała Bio-Oil?
Ja nie używałam bio-oil ale jakiejś maści - poszłam do apteki i poprosiłam o radę farmaceutkę. Są teraz maści, które niwelują naprawdę widoczne blizny, tylko niestety trochę kosztują
Chciałabym ponowić to pytanie. Jestem ciekawa, czy ktoras z was uzywała Bio-Oil?
Widocznie nikt z tu obecnych nie uzywal moze pomocny Ci bedzie ten link z opiniami:
http://www.ceneo.pl/19308247#tab=reviews_scroll
A co sadzicie na temat korektorów do blizn? Mają one taki działanie jak w przypadku tych do zmarszczek,czyli maskują je. Może któraś z Was już używała i napisze swoją opinię?
Coś z polecenia lekarza.
No właśnie ! Jak walczycie z ukryciem blizny ? Ja niestety mam bliznę na dekolcie po wycięciu pieprzyka, próbuje ją kryć za podkładami i pudrami, ale nie ma super efektów być może mniej widać ale WIDAĆ.. hm w sumie korektor nie głupia sprawa, ale moje blizna nie ma równego kolorytu wiec trudno będzie wybrać kolor .. do :
Ja nie używałam bio-oil ale jakiejś maści - poszłam do apteki i poprosiłam o radę farmaceutkę. Są teraz maści, które niwelują naprawdę widoczne blizny, tylko niestety trochę kosztują
co to za maść ? Kryjąca jak puder ?
Na moją bliznę lekarz polecił maść cebulową, o ile dobrze pamiętam Cepan. Nie pachnie zbyt dobrze, ale efekty są naprawdę fajne, tylko blizna musi być świeża.
Też stosowałam cepan i faktycznie "zredukował" blizny po trądziku ale co nieco zostało a na przebarwienia krem z Farmony anti spot (srebrny) i ziaja esencja rewitalizująca dzień/noc z witaminą c (żółty) i jest lepiej ale trochę czasu trzeba poświęcić.
ja używam Cepan czy jakoś tak, okropnie pachnie, ale faktycznie działa.
Ostatnio mam kilka "świeżych" blizn więc napewno wypróbuję Cepan, mam nadzieję, że pomoże ;)
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)