Błąd forum 404
Hej.
Czy u Was też ostatnio wyświetla się coś takiego ( http://i.imgur.com/VV1ujnc.png ) gdy chcecie przeglądać niektóre wątki? Nie wiem czy to mi szwankuje przeglądarka, czy to jednak coś po stronie forum nie działa. :/
Też tak mam :( Bo niestety mam cienkie włoski i każdy centymetr jest dla mnie na wagę złota
Eyeliner posiada elastyczny pędzelek
Polecam używać szamponów bez parabenów i slsów np taki Vianek seria niebieska ma bardzo dobry sk...
Dla mnie nadal niezawodnym hitem jest tusz Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume :D
Powiem szczerze, że mi kiedyś znajoma polecała kufry typowo dla manikiurzystek. Oglądałam i musz...
Muszę wypróbować
Nie mam kufra ale może się kiedyś zdecyduje.
Na youtubie jest dużo tutoriali ale w tym wypadku na żywo z kimś będzie skuteczniej
Golden Rose ma duży wybór pomadek więc pewnie znajdziesz taki kolor.
Hej.
Czy u Was też ostatnio wyświetla się coś takiego ( http://i.imgur.com/VV1ujnc.png ) gdy chcecie przeglądać niektóre wątki? Nie wiem czy to mi szwankuje przeglądarka, czy to jednak coś po stronie forum nie działa. :/
Mi czasami się wyświetla błąd jak chce dodać komentarz
Teraz już powinno działać wszystko ok :) mi też wyświetlał się ten błąd, ale po małych zabiegach jest dobrze. dajcie znać jeśli u Was nadal się to pojawi ;)
mnie też jakos ze trzy razy
cos jest nie tak bo mnie tez się to pare razy zdarzyło
ja nie mam takiego problemu
Wyskoczył mi taki błąd, kiedy chciałam założyć nowy wątek. Ale po kilku próbach się udało.
mnie tez kilka razy takie cos sie pojawiło
U mnie też było parę razy.
czesto wychodzi
Ladymakeup.pl to idealne miejsce w sieci dla wszystkich miłośników makijażu! Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zarówno pasjonaci, amatorzy sztuki wizażu, jak i profesjonaliści, wizażyści malujący na co dzień.
Na jednej stronie napotkasz filmiki urodowe, niezależne forum, liczne opinie popularnych kosmetyków, a także świetnie zaopatrzony sklep z kosmetykami i akcesoriami do makijażu.
Odnajdziesz tu filmiki instruktażowe z makijażem, video tutoriale krok po kroku, które od lat tworzymy na potrzeby naszych użytkowników. Ladymakeup to również porady dotyczące kosmetyków, ich porównania i sposoby zastosowań.
W ofercie sklepu dostępne są kosmetyki profesjonalne, satysfakcjonujące najbardziej wymagających wizażystów, takie jak Kryolan, Make Up Atelier Paris, Bikor, The Balm, a także rewelacyjne pędzle: polskie Hakuro, Maestro, czy światowych liderów jak SIGMA. Z popularnych, komercyjnych marek oferujemy m.in. MakeUp Revolution, GOSH, CATRICE, Essence PAESE, Bourjois, MaxFactor, E.L.F., Pierre Rene, ARDELL, REVLON i wiele innych.
Zapraszamy Cię do naszego kolorowego świata wizażu! Razem z nami rozwijaj swoją pasję makijażu!
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)