Baza Essence I Love Stage
Polecacie tą bazę? Jak długo utrzymuje cienie, jeśli bez bazy trzymają się ok 3h ?
Ostatnio wiele płynów szczypie mnie w oczy. Czy ten jest łagodny dla oczu?
Najlepiej po myciu szamponem użyć odżywki z tej serii.
Ładnie się blenduje, nie pozostawiając smug?
Nie miałam okazji używać.
Czy jest hipoalergiczny?
Większe wygładzenie będzie po masce albo sprayu z tej samej serii.
Nie ma problemu z ich zmyciem ze skóry.
Używałam z tej firmy paletę farbek do twarzy i ciała i nie miałam problemu z ich zmyciem.
Także jestem ciekawa
Polecacie tą bazę? Jak długo utrzymuje cienie, jeśli bez bazy trzymają się ok 3h ?
Kiedyś ją miałam, ale nie byłam zadowolona.
mam bazę z ingrid i jestem zadowolona
A znacie może jakiś odpowiednik tej bazy z MAC Paint Pot? Niestety orginaln cena to jakieś 90 złotych a może jest coś na rynku o przynajmniej podobnym działaniu?
Również bardzo chetnie poznam opinie na jej temat
Samej bazy nie miałam, ale planuje kupić jak wykończę chociaż jedną z tych które już mam. Słyszałam mieszane opinie, podobno ma pomarańczowy kolor...
Baza Essens zbiera w sieci dobre opinie, ale ja jej nigdy nie miałam z bardzo prostego powodu.... w szafach essence zawsze wszystko jest wymiecione :(
No coż, w takim razie raczej jej nie kupię. A czy ktoś moze polecić mi dobrą bazę za niewielkie pieniądze?
Używałam jako bazy cieni kremowych z Maybelline i świetnie cień się utrzymywał. Teraz wprowadzili cienie matowe w neutralnych kolorach, więc idealnie się nadają jako baza pod cienie. Na promocji można dorwać już za 18 zł.
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)