Azjatycka uroda
Od jakiegoś czasu zachwycam się urodą azjatek. Mają zawsze ładną, czystą i zadbaną cerę, bez wyprysków czy plam. No i często mimo wieku nie widać u nich zmarszczek! Jak myślicie co trzeba zrobić, aby osiągnąć ten efekt? :)
Czy warto go kupić za obecną cenę?
każdy jeden, ważne żeby się dobrze czuć
Mycie dłonią nie jest złe ale przy pomocy tej szczoteczki produkty lepiej i szybciej oczyszczają...
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała...
Swego czasu bardzo lubiłam Colossal z szczoteczkę, ale teraz mi się odmieniło i wolę teraz te w ...
Wydaje mi się, że chodzi o t by nie rozczesywać na mokro bez odżywki, z odżywką już można (a wrę...
Chętnie przejrzę Wasze propozycje :)
Wygląda zjawiskowo.
Długo jej używałaś, by zobaczyć pierwsze efekty?
Od jakiegoś czasu zachwycam się urodą azjatek. Mają zawsze ładną, czystą i zadbaną cerę, bez wyprysków czy plam. No i często mimo wieku nie widać u nich zmarszczek! Jak myślicie co trzeba zrobić, aby osiągnąć ten efekt? :)
Myślę, że to bardzo złożona sprawa. Z jednej strony odżywianie i nny klimat. Z drugiej kosmetyki i kanon piękna jest u nich inny niż u nas. Dodajmy do tego hektolitry wypijanej herbaty, dużo aktywności fizycznej, zdrowsze jedzenie.... tych czynników jest zapewne więcej. Praktykowanie tai chi, zdrowe potrawy oparte na ryżu, warzywach i rybach.
dokładnie nie możemy ich porównywać bo one mają zupełnie inne warunki
https://www.youtube.com/watch?v=wp5iy5JJqDA
Rzeczywiście, wszystkie Azjatki mają piękne cery :)
Nie chciałabym tak wyglądać xd
Ja się nie zachwycam urodą Azjatów...
niektóre Azjatki są naprawdę ładne
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)