A może coś na temat stroju?
Są różne imprezy, okazje a pomysłów na strój brak... więc może i w tym będziemy sobie doradzać?
Ja zawsze przedobrzę z ilością :D Powinno się wlewać według info z opakowania, a ja tam zawsze l...
Jak jest ciepło ale nie upalnie, czasem poleżę na leżaku z godzinkę, raz na tydzień może ;)
Raczej się nie opalam. Łapię opaleniznę "przy okazji" oraz stosuję piankę samoopalając...
Albo wyświecającej się w strefie T?
Czy nadaje się do skóry tłustej?
Czy jest wydajny?
Kiedyś coś takiego miałam to po godzinie zbierał się w załamaniu powieki co wyglądało brzydko :\...
Cały czas pozostaje wilgotny, czy zastyga na powiece?
Powinien być bardzo wydajny, zważywszy na pojemność :)
Są różne imprezy, okazje a pomysłów na strój brak... więc może i w tym będziemy sobie doradzać?
Jeśli o mnie chodzi jestem jak najbardziej za, nigdy nie mogę się zdecydować co na siebie włożyć na daną okazję, więc pewnie będę w tym wątku bardzo częstym gościem
Dziękuję koleżance za założenie go
Świetny wątek nitka musiałybyśmy troszkę fotek powklejać w razie dylematu z wyborem stosownego ubranka ;p myślę, że takim wyjątkowym dnie, na który większość z nas nie ma w co się ubrać są Walentynki ;p macie już przygotowane swoje kreacje?? w co się ubieracie? stawiacie na minii i dekolt czy ascetyczny, a tym samym baardzo kuszący strój?? (w myśl zasady, że najbardziej pragnie się tego czego nie widać ;p)?
Witam ,
jestem bardzo zafascynowana ta stronką. Znaleźć tutaj moge to, na co kobiety zwracaja największą uwagę. Jeśli jeszcze będziemy mogły wymieniac się pomysłami w stylu " jak się mam fajnie ubrać" to bedzie genialnie:)
Pozdrawiam Was:)
Ja dzisiaj chyba postawię na to co będę mieć po ubraniem:) Chyba że mie mąż zaskoczy jakimś wypadem, w co wątpie:)
To może zacznę:)
Idę na bal karnawałowy o którym już pisałam i mam problem bo nie wiem którą sukienkę założyć. W obu wyglądam fajnie i nie wiem którą wybrać, która będzie bardziej pasować na taką impreze. Pomożecie?
Mała czarna Widzę, że masz ją na avatarze i to na szyi wygląda fajnie
A ja jestem zwolenniczką tego drugiego kolorku:)
Jest prześliczny:) Zapewne w obu slicznie się prezentujesz, ale wydaje mi się, że w czarnej zaprezentuje się wiele pań a tak będziesz jedyna:)
Obie wymieniłyście to co mi się podoba w tych sukienkach i właśnie dlatego nie mogę się zdecydować:)
Ja uwielbiam na bale wieczorowe ciemne stroje, te jasne to raczej na wesela, ale każdy ma inny gust
Ja np uwielbiam czarne kreacje, bo dodają +10 do kobiecości i elegancji Ale tak jak tu poprzedniczka zasugerowała w tej drugiej będzie byłoby oryginalnie i z pewnością wyrózniałabyś się z tłumu... Wydaje mi się, że w połączeniu z tym makijażem Beyonce i jakimiś fajnymi czarnymi dodatkami mogłoby być ciekawie ;]
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)