A mi sie MARZA Sexy Zgrabne Nogi
Bardzo mi sie marza sexy zgrabne nogi
Czy warto go kupić za obecną cenę?
każdy jeden, ważne żeby się dobrze czuć
Mycie dłonią nie jest złe ale przy pomocy tej szczoteczki produkty lepiej i szybciej oczyszczają...
Hej, moim zdaniem przy wąskich ustach zanim zdecydujesz się na konkretny kolor to bym zatrzymała...
Swego czasu bardzo lubiłam Colossal z szczoteczkę, ale teraz mi się odmieniło i wolę teraz te w ...
Wydaje mi się, że chodzi o t by nie rozczesywać na mokro bez odżywki, z odżywką już można (a wrę...
Chętnie przejrzę Wasze propozycje :)
Wygląda zjawiskowo.
Długo jej używałaś, by zobaczyć pierwsze efekty?
Bardzo mi sie marza sexy zgrabne nogi
hmmm .. mi też! dzięki 30-dniowym ćwiczeniom z Jillian Michaels + bieganiu już za niedługo będę mieć taki chude o jakich marzę a do tego płaski brzuszek! niestety czy będą zgrabne i sexy o tym będzie musiała zdecydować płeć przeciwna
hmmm .. mi też! dzięki 30-dniowym ćwiczeniom z Jillian Michaels + bieganiu już za niedługo będę mieć taki chude o jakich marzę a do tego płaski brzuszek! niestety czy będą zgrabne i sexy o tym będzie musiała zdecydować płeć przeciwna
Powodzenia ZYCZE S E X Y Z G R A B N E N O G I mmmmm
no na pewno
a ja mam jakie mam i nic z nimi nie mam zamiaru robić
Ja też jakichś pięknych nie mam ale przeszkadzaja mi moje wielkie uda, dlatego staram się ćwiczyć :)
Ja mam akurat bardzo szczupłe nogi, ale nietety jest na nich trochę cellulitu :(
Ja też mam szczupłe nogi, ale niestety także ten przeklęty cellulit.... Mini spódniczki i kuse szorty raczej odpadają. Nie pomaga ani dieta, ani ćwiczenia, ani masowanie. Po prostu ręce opadają...
jeśli chodzi o ćwiczenia to polecam Miley Cyrus Sexy Legs :)
ja również mam celulit i nie zamierzam nic z tym robić sa gorsze rzeczy w zyciu i nie mam zamiaru sie tym przejmować ,i tak nie nosze króciutkich spódniczek bo one nie sa w moim stylu...
Zadzwoń do nas +48 785 455 777
Czynne od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00
Koszt dostawy do kraju Stany Zjednoczone, już od 24.60 zł (uzależnione od wagi produktów), produkty w magazynie wysyłamy już w 24h. (Sprawdź szczegóły)
Zakupione produkty możesz zwrócić lub wymienić w ciągu 14 dni od odebrania. (Sprawdź szczegóły)