Cześć dziewczyny .... ja miałam problemy ze ,skórą próbowałam wszystkiego żeby , oczyscic buzie itd w końcu miałam dosc ,nic nie pomagało i zakupiłam sobie cliniqe krok 2 do cery suchej mieszanej ..... jestem w angli wiec to tu nie jest takie drogie .....i łatwo dostępne idzie się do sklepu i dobieraja ci produkty do twojego typu skóry ....konsultantka ci dobiera i pełno pytań zadaje. Ja kupiłam pakiet startowy i starczył mi na 3 tygodnie ale, uzywałam go tak namiętnie że ,się nie dziwie że starczył tylko na 3 tyg .nic mnie nie szczypało było przyjemne bardzo mycie twarzy tym żelem , tonik zawiera jakieś śladowe ilości alkoholu bo go czuć (mowa o 2 zestawie do cery suchej normalnej)ale nie jest to drażliwe i mi jakoś nie przeszkadzało .....i na koniec krem który jest genialny jest tak zaje..... skóra po nim i wszystko goi i łagodzi i mozna go pod makijaz uzywac genialnie nawilża .... ja jestem zadowolona i lece do sklepu kupić pełno wymiarowe butle i każdy znajdzie cos dla siebie uważam że jest to warte swojej ceny pod warunkiem że dobierze nam to konsultantka ( i normalne że, pierwsze musi byc gorzej a potem lepiej trzeba czasu nie ma cudów nic nie działa od pierwszego nałożenia . Wszystko wyciagnie na wierzch zaskórniki itd a potem goi) pozdrawiam