wozki dzieciece

Tutaj piszemy o wszystkim :) off-topic

Re: wozki dzieciece

Postprzez suonko82 » 17 paź 2011, o 10:08

Patrzylam na ebay-u wloskim ten sam wozek kosztuje 60€ wiecej, niby przesylka gratis ale po przeliczeniu zlotowek na euro plus wysylka oszczedzam wlasnie te 60€ , myslalam rowniez o wysylce tylko do Polski a potem babcia by dala bus-om, ktore jada do nas do Wloch ale czy ja wiem zaoszczedze marne 20€ chyba pozostaje mi normalna przesylka trudno , fakt faktem jest ze sklepowe wozki powalaja mnie cenowo na kolana. Moja tesciowa ostatnio spytala czemu kupuje wozek jesli kuzynka mojego meza ma dla nas trio, no wlasnie ma ale z malymi koleczkami tragedia dla mnie , zreszta nie ma wielu innych funkcji, ktore ma ten wozek ktory sobie upatrzylam. Wczoraj z mezem stwierdzilismy ze zaplacimy te 300€ ale bede miec wozek taki jaki chce i nie bedzie wojny :D bo ja strasznie uparta i upierdliwa jestem jak cos chce :D
Monika
suonko82

Postprzez suonko82 » 2 sty 2012, o 22:37

A wiec po 2 miesiacach uzytkowania moge troche podsumowac wozek ktory zakupilam, jest skretny poreczny i dobrze sie nim jezdzi, nawet ostatnio bylam z nim i z malym na spacerku na plazy i powiem szczerze ze mile zostalam zaskoczona bo dawal sobie bardzo dobrze rade z piaskiem, czyli fakt ze im wieksze kola tym lepiej sobie bedzie radzil z przeszkodami. Zapomnialam dodac ze kuzynka mojego meza pozyczyla nam swoj wozek ( http://scbambini.it/index.php?page=shop ... virtuemart ) ona go miala dla swojego syna ale teraz lezy wiec nam uzyczyla no i szczerze wielkie i pozytywne zaskoczenie , poki co skorzystalam z niego doslownie 2 razy ale juz moge napisac ze szybciutko i fajnie sie go sklada, prowadzi lzej niz ten 4-kolowy kotry zamowilam przez neta i ma wiekszy kosz od tamtego. Wstawiam fotke na dowod jaki kosz wielki bo nawet moj pies w nim sie miesci :D
Załączniki
3.jpg
A tu prababcia z malym na plazy ( i oto jak sie prezentuje wozek ktory zamowilam przez neta)
3.jpg (349.36 KiB) Przeglądane 245 razy
2.jpg
Chilli w koszu
2.jpg (148.53 KiB) Przeglądane 246 razy
Monika
suonko82

Postprzez ladymakeup » 3 sty 2012, o 09:48

eheheh co za urocze zdjęcia :D dobrze, że jesteś zadowolona z wózka :)
ladymakeup
Administratorka

Postprzez StachA25 » 12 sty 2012, o 11:02

Z czystym sumieniem mogę polecić chicco trio, gondolka-fotelik-spacerówka w jednym, praktyczny, łatwy do przewożenia autem, dobrej jakości. Jestem bardzo zadowolona, ale nie jest on tani, jest to drugi wózek jaki mam dla dziecka, bo poprzedni sprzedałam był, na gumowych kołach, bardzo solidny, wygodny dla dziecka ale za ciężki i po złożeniu zajmował cały bagażnik i to w nie małym samochodzie. Dla syna kupiłam inny chicco i jestem mega zadowolona. Super dla kogoś kto tak jak ja dużo czasu spędza w samochodzie i musi szkraba zabierać ze sobą.
StachA25
StachA25

Postprzez marcelinka » 14 sty 2012, o 20:15

W kwestii wózków to najważniejsza jest wygoda naszych pociech. Jak dla mnie wózek ORBIT BABY G2 równiez nie jest tani ale jest super. Miałam problemy po porodzie i musiałam zostać kilka dni dłużej w szpitalu. Nie miałam pokarmu to córkę wypisali do domu i mąż z mama się nią zajęli. Jak to babcia na raczkach nosiła usypiała itd. Potem nie mogłam sobie dać rady bo cały czas płakała a ja nie miałam czasu jej cały czas nosić nawet na spacerach chciała na ręce bo ją w wózku telepało. Do czasu aż dostaliśmy Orbita, teraz spacer to sama przyjemność córcia przesypia cały ten czas albo leży spokojnie i się rozgląda bo wózek ma innowacyjne zawieszenie jazda jest płynna bez wstrząsów co mojej córce bardzo odpowiada w dodatku ma obrotowe siedzisko więc można dzieciątko przekręcić tak żeby miało na czym skupić swoją uwagę. Jak dla mnie jest świetny.
marcelinka

Postprzez Majka1988 » 27 kwi 2012, o 00:33

marcelinka napisał(a):W kwestii wózków to najważniejsza jest wygoda naszych pociech. Jak dla mnie wózek ORBIT BABY G2 równiez nie jest tani ale jest super. Miałam problemy po porodzie i musiałam zostać kilka dni dłużej w szpitalu. Nie miałam pokarmu to córkę wypisali do domu i mąż z mama się nią zajęli. Jak to babcia na raczkach nosiła usypiała itd. Potem nie mogłam sobie dać rady bo cały czas płakała a ja nie miałam czasu jej cały czas nosić nawet na spacerach chciała na ręce bo ją w wózku telepało. Do czasu aż dostaliśmy Orbita, teraz spacer to sama przyjemność córcia przesypia cały ten czas albo leży spokojnie i się rozgląda bo wózek ma innowacyjne zawieszenie jazda jest płynna bez wstrząsów co mojej córce bardzo odpowiada w dodatku ma obrotowe siedzisko więc można dzieciątko przekręcić tak żeby miało na czym skupić swoją uwagę. Jak dla mnie jest świetny.

no ja także polecam - z mężem od razu się zakochaliśmy w Orbicie - dla nas wygląda naprawdę super, chociaż wiadomo, gusta są różne. poza tym jest funkcjonalny - mieszkamy w wawie, ale na wakacje pojechaliśmy na wieś - i tu, i tu sprawdził się świetnie. :D oprócz fajnego wyglądu jest tez wygodny - czyli połączenie idealne. ;)
Majka1988

Poprzednia strona

Powrót do Plotki