uzależnienie od kosmetyków

Zrób zdjęcie i pochwal się własnym makijażem

Re: uzależnienie od kosmetyków

Postprzez Andrea » 12 sty 2012, o 22:31

Jej pokój wygląda jak sklep z kosmetykami !!!
Przesada :)
Andrea
Ladymakeup Bywalec

Postprzez picjafly » 13 sty 2012, o 11:13

link dostałam od narzeczonego...z tytułem maila: raj:)? przykro mi, ze tak ocenił moje myslenie:P ale to dlatego, ze nie moze mi zapomniec jak zareagowałam na jego propozycję weekendowej wycieczki do drezna.

zamiast: oj naprawdę? kochanie, czy wiesz ze tam jest kolejka obsłygiwana w 100% pzez dzieci? mały konduktor, maszynista, cąłe miasteczko!pozwiedzamy:)

usłyszal: do Drezna? super! tam jest Lush!
http://kolorowypieprz.blogspot.com - zapraszam na mojego bloga:)
picjafly
Ladymakeup Guru

Postprzez Anna B » 13 sty 2012, o 20:51

picjafly napisał(a):link dostałam od narzeczonego...z tytułem maila: raj:)? przykro mi, ze tak ocenił moje myslenie:P ale to dlatego, ze nie moze mi zapomniec jak zareagowałam na jego propozycję weekendowej wycieczki do drezna.

zamiast: oj naprawdę? kochanie, czy wiesz ze tam jest kolejka obsłygiwana w 100% pzez dzieci? mały konduktor, maszynista, cąłe miasteczko!pozwiedzamy:)

usłyszal: do Drezna? super! tam jest Lush!

Ha, ha dobre pewnie też by tak zareagowała :) No niestety facetom się wydaje, że dobrze wyposażona kosmetyczka to już uzależnienie, ale ja nie wytykam mojemu mężowi kiedy kupuje kolejny śrubokręt, komplet kluczy albo wiertarkę, nie mówię "po co Ci to już tyle tego masz" :lol: :lol:
Anna B

Postprzez ammb » 14 sty 2012, o 00:37

Faktyczne jak w sklepie. Mogłaby sprzedawać. Na pewno nie zdąży tych ilości zużyć sama zanim się nie przeterminują. Lakiery wyglądają jakby były nietknięte. Kiedyś mi się zdawało, że ja mam dużo i że za dużo. Moje kosmetyki kolorowe mieszczą się prawie wszystkie w minikomódce z czterema szufladkami, którą mi kiedyś zrobił mój mężuś :D Jeśli chodzi o jego kolekcje wiertarek i tym podobnych sprzętów, to cała środkowa część wielkiej szafy na przedpokoju jest na to przeznaczona. Wielka świętość i wszelkie namowy, żeby gdzieś to przełożył, lub części się pozbył nie wchodzą w grę :D
ammb
Ladymakeup Domownik

Postprzez Nitka24 » 14 sty 2012, o 12:22

Skąd ja to znam:) mąż ma cały garaż takich "przydasiów" i nadal coś dokupuje. A ja jedynie mam szufladę z kosmetykami kolorowymi i półkę z kosmetykami do pielęgnacji i przyborami do paznokci.
Życie jest piękne o ile ma się z kim je dzielić...
Nitka24
Ladymakeup Guru

Postprzez abak43 » 2 lut 2012, o 00:49

Zazdroszczę tej dziewczynie też chce mieć tyle kosmetyków:P
abak43

Postprzez czaswrocicnaziemie » 2 lut 2012, o 10:17

Ja jestem uzależniona od perfum ;) Jak ostatnio byłam w Sephorze z zamiarem rozejrzenia się za perfumami dla narzeczonego,wyszłam z dodatkowymi 2 nowymi zapaszkami dla siebie :D

A co do filmiku to jest to już "chore" uzależnienie :/
czaswrocicnaziemie

Poprzednia strona

Powrót do Mój makijaż