Sexy kolor wlosow ! Rudy wpadajacy w cynamon nie w czerwien!

Jak dbać o włosy, stylizacja i pielęgnacja

Sexy kolor wlosow ! Rudy wpadajacy w cynamon nie w czerwien!

Postprzez AiszkaArabskiSwiat » 9 lis 2011, o 00:51

Dziewczyny chcialabym sobie zrobic -zobaczyc jak wygladam w takim kolorze :) bylam juz blondynka ,brunetka,a teraz czas na rudy Kobieta zmienna jest ;) ,ale nie lubie rudosci -nie pasuja do mnie po prostu takie ktore wpadaja w czerwien ,wiec takie odpadaja na pewno.Chcialabym cos takiego jak na zdjeciach ponizej :)
Załączniki
Sexy kolor wlosow2.jpg
Sexy kolor wlosow2.jpg (27.39 KiB) Przeglądane 994 razy
Sexy kolor wlosow.jpg
Sexy kolor wlosow.jpg (8.52 KiB) Przeglądane 994 razy
Doskonalosc jest nudna !! KOBIETA ZMIENNA JEST!!-raz kolor wlosow blond,nastepnym razem czerwonyDODAJMY ZYCIU KOLORU!![/b]DODAJMY ZYCIU KOLORU!

[/color][/color]![color=#FF0080]![/color]
AiszkaArabskiSwiat
Ladymakeup Domownik

Re: Sexy kolor wlosow ! Rudy wpadajacy w cynamon nie w czerw

Postprzez Caenthe » 9 lis 2011, o 01:21

No, fajny kolorek. Tylko nie wiem jaki kolor farby by taki dał. Ja farbuję na czerwono, ale i tak wychodzi ciemny bordo, pod światło wściekle czerwony, a potem jak się kolor zmywa, to robi się taka wyblakła czerwień przeplatana z ciemnym pomarańczem :P
Weź pod uwagę, że tego typu kolory się po iluś myciach zmywają i bledną, nawet jeśli zafarbujesz na rudy wpadający w czerwień, to tak po około 3-5 myciach kolor zblaknie i zrobi się taki jak na zdjęciach właśnie. U mnie ta wściekła czerwień właśnie blednie po iluś myciach.
Caenthe
Ladymakeup Domownik

Postprzez KarolinkaBuziaczek » 9 lis 2011, o 02:24

Napewno taki sam kolor włosów Ci nie wyjdzie ale jesli pojdziesz do dobrego fryzjera to moze znajdzie jakis sposob bo np domowym sposobem nie radze.Moja przyjaciółka przefarbowala ostatnio wlosy z ciemnego naturalnego blondu na jasny blond i wyszly takie rude jak na pierwszym zdjeciu ttak wiec nie zawsze wyjdzie to cio by sie wymarzyło.Poza tym we swoich obserwacji wiem ,że kazdy kolro a szczegolnie te ciemne szybko sie zmywaja dlatego ja sama jeszcze nigdy nie mialam z tego powodu farby na wlosach wole jak narazie swoj kolor :)
Życie ma najlepszy smak gdy zaskakuje nas
KarolinkaBuziaczek

Postprzez AiszkaArabskiSwiat » 9 lis 2011, o 02:51

Chodzi mi o tako odcien rudego ktoryabsolutnie nie wpada w czerwien ,ani bordo :?
Doskonalosc jest nudna !! KOBIETA ZMIENNA JEST!!-raz kolor wlosow blond,nastepnym razem czerwonyDODAJMY ZYCIU KOLORU!![/b]DODAJMY ZYCIU KOLORU!

AiszkaArabskiSwiat
Ladymakeup Domownik

Postprzez megi1828 » 9 lis 2011, o 12:07

Mysle ze taki efekt dalby Loreal Excelence

Jasny miedziany zloty blond nr 8.34:

Obrazek

Miedziany zloty blond nr. 7.43

Obrazek

Tylko wiesz, na tych fotkach ten kolor nie jest taki jak powinien, najlepiej zobaczyc probki w drogerii.

Akurat te probowalam wiec moge polecic a z innych marek to nie wiem czy nie wyjda za ciemne bo roznie z tym bywa.
megi1828
Ladymakeup Bywalec

Postprzez Paola » 9 lis 2011, o 16:58

Mmm... Piękny kolor :D
Myśle, że farba jaką pokazała Megi jest odpowiednia, tylko zależy czy już zeszłas z tego czarnego koloru, bo jak się nie mylę to Ty miałaś problem i jak udało się ? :)
Paola
Ladymakeup Bywalec

Postprzez AiszkaArabskiSwiat » 9 lis 2011, o 20:28

Paola napisał(a):Mmm... Piękny kolor :D
Myśle, że farba jaką pokazała Megi jest odpowiednia, tylko zależy czy już zeszłas z tego czarnego koloru, bo jak się nie mylę to Ty miałaś problem i jak udało się ? :)

Jeszcze niestety nie ,ale bede dzialac ,zeby zejsc z tego pesymicznego czarnego koloru :x na taki odcien sexy ;)

AiszkaArabskiSwiat
Ladymakeup Domownik

Postprzez Caenthe » 16 lis 2011, o 04:38

No to leć do fryzjera. Po dekoloryzacji fryzjerka powinna dobrać Ci kolor taki jaki chcesz. Jak ja byłam, to mieli tam od razu farby i można było sobie wybrać za dopłatą. Ale ja akurat miałam swoją więc podziękowałam :P No i fryzjerka nałoży odżywki, żeby wlosy się nie zniszczyły i powie jak pielęgnować po dekoloryzacji.
Caenthe
Ladymakeup Domownik

Postprzez ladymakeup » 16 lis 2011, o 14:51

Suuuper jest ten kolor!! mnie też zawsze korciło na taki odcień, ale trochę mało odwazna jestem jak na niego ;/ poza tym chyba brzyydko bym wyglądała :(
ladymakeup
Administratorka

Postprzez Caenthe » 16 lis 2011, o 15:04

Zawsze możesz spróbować szamponem, który się zmyje po kilku myciach :> Tylko nie wiadomo czy by złapał, bo widzę, że masz naturalnie ciemniejsze włosy.
Caenthe
Ladymakeup Domownik

Następna strona

Powrót do Włosy