Odnowiona strona Ladymakeup:)

Wszystko co związane z stroną ladymakeup.pl (blogiem, forum i sklepikiem)

Re: Odnowiona strona Ladymakeup:)

Postprzez ladymakeup » 15 gru 2011, o 12:03

mademoiselle napisał(a):Trochę czasu upłynęło, więc ponowię moje zapytanie o logowanie na stronce... Nadal nie udaje się zachować ustawień, żeby pozostać zalogowanym przy każdej wizycie :(

Kochana przekaże informatykowi, choć niby to poprawiał ;/ może to też wina przeglądarki... z jakiej korzystasz?
ladymakeup
Administratorka

Postprzez mademoiselle » 15 gru 2011, o 12:05

Mam Firefoxa i ostatnio aktualizowany, więc niby powinno być okay. Ale spoko, jak nie będzie działać (choć wcześniej mi działało a inne dziewczyny pisały, że mają z tym problem), to nic się nie dzieje. Nie jest to aż takie wielkie utrudnienie ;)
Mademoiselle
mademoiselle
Ladymakeup Bywalec

Postprzez aldona2912 » 15 gru 2011, o 12:27

Ja mam przeglądarke Google Chrome :) ostatnio zainstalowałam ją i mi nawet internet szybciej działa więc może rzeczywiście zależy to od przeglądarki. Ja póki co nie mam takich problemów (odpukać) :)
aldona2912
Miłość to jest to, co pozostaje, gdy zabrane zostało już wszystko. Nawet nadzieja. -Anna Kamieńska
aldona2912

Postprzez ewelinablbn » 15 gru 2011, o 16:05

Ja tez wcześniej nie miałam z tym problemów, a wczoraj mi się tak zrobiło :/
ewelinablbn
Ladymakeup Domownik

Postprzez moniontko1986 » 15 gru 2011, o 16:49

no teraz już się obeznałam :) i wole tą wersje nową :)
Zapraszam na bloga http://pekenito23.pinger.pl/
moniontko1986
Ladymakeup Bywalec

Postprzez mademoiselle » 27 sty 2012, o 13:21

Mam drobną sugestię odnośnie stronki. Już drugi raz zdarzyło mi się, że w ogóle nie zauważyłam nowych artykułów/rozdań. Na pierwszym planie zawsze pojawiają się makijaże (i dobrze), ale czy można jakoś wyraźniej wskazywać każdą nowość zamieszczaną przez Ciebie? Mam na myśli inne filmiki - nie tutoriale. Nie chcę niczego przegapić 8-)
Twoja wierna fanka :D
Mademoiselle
mademoiselle
Ladymakeup Bywalec

Postprzez ladymakeup » 30 sty 2012, o 23:28

mademoiselle napisał(a):Mam drobną sugestię odnośnie stronki. Już drugi raz zdarzyło mi się, że w ogóle nie zauważyłam nowych artykułów/rozdań. Na pierwszym planie zawsze pojawiają się makijaże (i dobrze), ale czy można jakoś wyraźniej wskazywać każdą nowość zamieszczaną przez Ciebie? Mam na myśli inne filmiki - nie tutoriale. Nie chcę niczego przegapić 8-)
Twoja wierna fanka :D

Kochana, dzięki za sugestie :) w sumei to cały czas cos zmieniamy i do konca nien wiemy jak to najlepiej rozwiązać - wiem, że teraz dokąłdnie nie 3idać, bo makijaże są na pierwszym miejscu, a inne nowe niemakijażowe wpisy sa na dole ;/ pracujemy nad tym :) jakbys miała jakiś pomysł co do wyglądu 1wszejs trony - pisz śmiało :D
ladymakeup
Administratorka

Postprzez mademoiselle » 31 sty 2012, o 12:34

Fajnie, że ciągle pracujecie nad ulepszaniem stronki, która i tak jest już super! Pamiętam pierwsze filmiki (śledzę prawie od samego początku!) i zmiany pod każdym względem są ogromne i na wielki plus! Widać doświadczenie i profesjonalizm :D
A co do pomysłów... Może dałoby się ułożyć nowości w pionie a nie w poziomie (nie wiem czy wiesz o co mi chodzi, ale żeby po prostu była węższa pionowa kolumna poszczególnych grup - Makijaże, Wywiady, Konkursy itp., a przez to obok figurowałyby inne). Wtedy od razu każdy zauważyłby że pojawiło się coś nowego.
A jeśli nie to, to może na pasku gdzie są: Makijaż, Porady, Recenzje itp. przez jakiś czas mogłoby się pojawić słówko "new" albo jakieś inne przy konkretnej grupie, żeby zasygnalizować nowy filmik albo artykuł.
Opcji jest na pewno wiele. Może dziewczyny trochę podpowiedzą? ;)
Mademoiselle
mademoiselle
Ladymakeup Bywalec

Poprzednia strona

Powrót do Strefa ladymakeup.pl