NIesamowite makijaze z neta,Najbardziej napigmentowaneCienie

Wszystko co związane z makijażem, pytania, dyskusja, etc

Re: NIesamowite makijaze z neta,Najbardziej napigmentowaneCi

Postprzez megi1828 » 9 wrz 2011, o 22:20

Jest tak duzo podrob Maca ze az boje sie kupowac, w tej chwili to juz trudno poznac podrobe od orginalu, opakowania czesto sa prawie ze identyczne. Mam jeden cien z Maca oliwkowy ale znalazlam bardzo fajne, mocno napigmentowane cienie jakoscia chyba nawet dorownujaca cieniom Maca, tak przynajmniej wynika z wielu opinii dziewczyn, ktore czytalam. Sa to cienie Stars Makeup Haven ( SMH ), mozna kupic paletki magnetyczne i wklady, sa duzo tansze niz Mac bo jeden wklad kosztuje 6 dolarow. Mozna je zamowic w sklepie internetowym SHM i w jeszcze innym ( nie wiem czy moge tu podawac link ? ). Uzywam ich od okolo 1 miesiaca, kupilam 6 kolorow, niestety jak dla mnie ze wzgledu na wiek sa zbyt ciemne wiec poszukuje czegos innego ale moge stwierdzic, ze dosc dobrze sie rozprowadzaja i nie obsypuja sie.
Tu mozna obejrzec jak sie prezentuja cienie SHM :

http://karlasugar.net/category/swatches ... eup-haven/
megi1828
Ladymakeup Bywalec

Postprzez Sara-2011 » 10 wrz 2011, o 11:41

megi1828 napisał(a):Jest tak duzo podrob Maca ze az boje sie kupowac, w tej chwili to juz trudno poznac podrobe od orginalu, opakowania czesto sa prawie ze identyczne. Mam jeden cien z Maca oliwkowy ale znalazlam bardzo fajne, mocno napigmentowane cienie jakoscia chyba nawet dorownujaca cieniom Maca, tak przynajmniej wynika z wielu opinii dziewczyn, ktore czytalam. Sa to cienie Stars Makeup Haven ( SMH ), mozna kupic paletki magnetyczne i wklady, sa duzo tansze niz Mac bo jeden wklad kosztuje 6 dolarow. Mozna je zamowic w sklepie internetowym SHM i w jeszcze innym ( nie wiem czy moge tu podawac link ? ). Uzywam ich od okolo 1 miesiaca, kupilam 6 kolorow, niestety jak dla mnie ze wzgledu na wiek sa zbyt ciemne wiec poszukuje czegos innego ale moge stwierdzic, ze dosc dobrze sie rozprowadzaja i nie obsypuja sie.
Tu mozna obejrzec jak sie prezentuja cienie SHM :

http://karlasugar.net/category/swatches ... eup-haven/

Miałam kiedyś te cienie o których piszesz, są dosyć dobre, ja lubię ciemne kolory szczególnie mysie, ciemno -szare, czarne i brązowe :)
Sara-2011

Postprzez megi1828 » 10 wrz 2011, o 11:56

Ja lubilam zawsze zielenie w roznych odcieniach, fiolety, ciemnoniebieskie i koniecznie perlowe, blyszczece a teraz przyszedl czas zeby to zmienic, chcialabym sprobowac wlasnie takich mysich i taupe ( wczesniej nie pamietalam tej nazwy) matowych ale chyba nie moga byc zbyt ciemne.
megi1828
Ladymakeup Bywalec

Postprzez ladymakeup » 12 wrz 2011, o 23:29

CIEKAWIE PREZENTUJĄ SIĘ TE CIENIE :) mysie kolory pasują większości kobiet więc myślę, że musicie dziewczyny wypróbować :) ja jestem ich fanką od dawna ;p
ladymakeup
Administratorka

Postprzez AiszkaArabskiSwiat » 22 wrz 2011, o 23:03

Bardzo napigmentowane i super trwale cienie latwo dostepne za przytsepna cene moge polecici WYPIEKANE CIENIE BOURJOIS-naprawde swietne sa czasami lepsze nawet od Urban Decay itp Naprawde tansza dobra alternatywa dla drogich cieni,naprawde polecam
Załączniki
WYPIEKANE POTROJNE CIENIE DO POWIEK BOURJOIS.jpg
WYPIEKANE POTROJNE CIENIE DO POWIEK BOURJOIS.jpg (48.82 KiB) Przeglądane 171 razy
bourjois-smoky-eyes-trio-eyeshadow-potrojne-cienie-do-powiek-d11333_5_0569.jpg
bourjois-smoky-eyes-trio-eyeshadow-potrojne-cienie-do-powiek-d11333_5_0569.jpg (41.67 KiB) Przeglądane 171 razy
Doskonalosc jest nudna !! KOBIETA ZMIENNA JEST!!-raz kolor wlosow blond,nastepnym razem czerwonyDODAJMY ZYCIU KOLORU!![/b]DODAJMY ZYCIU KOLORU!

[/color][/color]![color=#FF0080]![/color]
AiszkaArabskiSwiat
Ladymakeup Domownik

Postprzez raspberry55 » 5 sty 2012, o 16:12

W pudełku wyglądają całkiem przyzwoicie, ale to co widać na ręku...porażka.
raspberry55

Poprzednia strona

Powrót do O makijażu