Naturalna Trwala Farba do wlosow "HERBATINT"

Jak dbać o włosy, stylizacja i pielęgnacja

Naturalna Trwala Farba do wlosow "HERBATINT"

Postprzez AiszkaArabskiSwiat » 17 gru 2011, o 03:03

Dziewczyny wlasnie dzisiaj zakupilam ja odcien- 4N (chatain) kosztowala 11 € w Auchan bede testowac REWOLUCJA W KOLORYZOWANIU WLOSOW wreszcie!! - http://www.herbatint.pl Opinie o niej Farba ziołowa Herbatint http://herbatint.pl/Opinie_o_Farbach_do ... batint.php

Dziewczyny czy odcienie zlote farb na pewno nie beda mialy rudej czerwonej poswiaty? bo juz mam obsesje na tym punkcie :?
Doskonalosc jest nudna !! KOBIETA ZMIENNA JEST!!-raz kolor wlosow blond,nastepnym razem czerwonyDODAJMY ZYCIU KOLORU!![/b]DODAJMY ZYCIU KOLORU!

[/color][/color]![color=#FF0080]![/color]
AiszkaArabskiSwiat
Ladymakeup Domownik

Re: Naturalna Trwala Farba do wlosow "HERBATINT"

Postprzez megi1828 » 17 gru 2011, o 13:10

Zlote nie powinny miec odcienia cczerwonego, miedziany blond tez nie, seria mahoniowa i henne to czerwone odcienie. Fajnie wygladaja, opinie tez sa bardzo pozytywne, ciekawe tylko ile % siwizny pokrywaja 8-) .
megi1828
Ladymakeup Bywalec

Postprzez AiszkaArabskiSwiat » 17 gru 2011, o 20:14

A teraz moja opinia -wrazenia z jej uzyciem
-myslalm ze nakldam maseczke do wlosow nie farbe :) -(forma zelu)na poczatku jak sie zmiesza to moze wydawac sie,ze malo jej jest ,ale jest dosc wydajna i seria z N-na pewno pokrywa siwne wlosy
-nic nie czuc -zadnego zapachu
-po zmyciu ladne wlosy bardziej puszyste z blaskiem ,jakby grubsze,WRESZCIE NIE SUCHE!!-tylko ladnie puszyste
W moim przypadku zawsze farby czy to szampony drogeryjne-chemiczne ZAWSZE ODBIERALY MOIM WLOSOM URODY WRECZ OSZEPCALY JE...-zamiast nadawac im ladny wyglad.. :x nawet zaraz swiezo polozona -farba czy to szampon wlosy nie ladnie wygladaly nawet tych lepszych marek..-ale bardzo nie podoba mi sie moj kolor ,wiec kolorowalam..-pomimo ze robily z moich wlosow to co robily...wiem glupota ;) no ale Wy kobietki wiecie o co chodzi rozumiecie ;) Wychodzi na to ze moje wlosy niecierpia drogerryjnych szamponow,farb[/b] :?

Ale zostaje jeszcze kwestia trwalosci na razie nie moge na ten temat wyrazic opini ,poniewaz od jej nalozenia minal tylko jeden dzien :)Po miesiacu dam Wam znac jak z trwaloscia ,bo niestety henna po paru myciach schodzi calkowicie.. :|

Moze w koncu jaks Nasza Polska firma rodzinna zacznie produkowac takie trwale naturalne farby do wlosow :) w lepszej cenie ;)
Doskonalosc jest nudna !! KOBIETA ZMIENNA JEST!!-raz kolor wlosow blond,nastepnym razem czerwonyDODAJMY ZYCIU KOLORU!![/b]DODAJMY ZYCIU KOLORU!

AiszkaArabskiSwiat
Ladymakeup Domownik

Postprzez megi1828 » 17 gru 2011, o 21:56

Ale to jest wloska firma a nie polska:

http://www.herbatint.pl/Historia.
megi1828
Ladymakeup Bywalec

Postprzez AiszkaArabskiSwiat » 18 gru 2011, o 21:17

megi1828 napisał(a):Ale to jest wloska firma a nie polska:

http://www.herbatint.pl/Historia.

Wiem wlasnie o tym pisze ,ze moze w koncu jakas polska firma zacznie produkowac trwale farby naturalne :)

AiszkaArabskiSwiat
Ladymakeup Domownik

Postprzez megi1828 » 19 gru 2011, o 10:24

A to sorki, zle zrozumialam :D
megi1828
Ladymakeup Bywalec

Powrót do Włosy