katy24-24 napisał(a):bombaaaaa...te cienie sa sliczne..i ten polysk.![]()
![]()
..napisz jutro..bo mam pytanko..z tego,co sie domyslam ,to sypkimi maluje sie na mokro ??w jaki sposob?????i czy takimi zwyklymi tez mozna malowac na mokro??nie mam pojecia za bardzo jakby mialo to wygladac..a kupilam piekne, soczysto- kolorowe cienie z essence -sun club (8 sztuk) ..z tym ,ze na oku nie sa za wyrazne..i nie robia wrazenia na oku,tak jak w opakowaniu..dziewczyna jedna pisala ,ze one sie prezentuja super ,wlasnie na mokro..wiec moze spróbowalabym takim sposobem....
![]()
ammb napisał(a):Jedno oko na maroko... a drugiego nie maCienie sypkie na mokro (czarny, ciemny i jasny zielony). Normalnie to troche mocniej widać czarny. Jak się jeszcze tak pomaluje to spróbuje zrobic zdjęcia przy świetle dziennym, to całkiem inaczej wyjdą
![]()
Spadam... idę spać
ladymakeup napisał(a):katy24-24 napisał(a):bombaaaaa...te cienie sa sliczne..i ten polysk.![]()
![]()
..napisz jutro..bo mam pytanko..z tego,co sie domyslam ,to sypkimi maluje sie na mokro ??w jaki sposob?????i czy takimi zwyklymi tez mozna malowac na mokro??nie mam pojecia za bardzo jakby mialo to wygladac..a kupilam piekne, soczysto- kolorowe cienie z essence -sun club (8 sztuk) ..z tym ,ze na oku nie sa za wyrazne..i nie robia wrazenia na oku,tak jak w opakowaniu..dziewczyna jedna pisala ,ze one sie prezentuja super ,wlasnie na mokro..wiec moze spróbowalabym takim sposobem....
![]()
pewnei, spróbuj na mokro albo na wilgotną bazę pod cienie - efekt powinien być znacznie inny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości