coś ślubnego ....może jakieś sugestie czym się kierować itd

Wszystko co związane z makijażem, pytania, dyskusja, etc

Re: coś ślubnego ....może jakieś sugestie czym się kierować

Postprzez makijażystka » 2 lut 2012, o 15:58

moniontko1986 napisał(a):
ammb napisał(a):Twój makijaż jest śliczny i myśle, że nie musisz nic już wymyślać :) Ja miałam sukienkę ecru a makijaż różowo fioletowy i grafitową kredkę na dole i na górze.

czuje niedosyt mimo to ;( obawiam się że ze strachu sama nie wykonam tego makijażu ;/ ale nastawiam się żę, ja też potrafie :P wykonać coś fajnego .....kochana dzięki za ocene i też tak uważam że fiolet lepszy ...w tym wykonaniu....mam nadzieje że dziewczyny mi powrzucają jakieś zdjęcia z propozycjami:)buzial

Cześć makijaż jest ładny, bardziej podoba mi się wersja fioletowa – zobacz jak ładnie otwiera Ci oko – widzisz, że wydaje się większe niż to z lewej ;) Dodałabym tylko trochę więcej koloru - spróbuj może dodać trochę różowego na samym szczycie górnej powieki łącząc fiolet z tym jasnym i jeszcze, jeśli mogę coś zasugerować :) to nie ciągnij makijażu tak daleko środka – ja bym go skończyła na wewnętrznym kąciku-będzie wyglądało bardziej naturalnie i nie będzie ciemnej krawędzi na przejściu linii nosa, dodatkowo kreskę na zewnętrznym kąciku podniosłabym bardziej ku górze, możesz też dodać drobinę fioletu na zewnętrznym kąciku – to da iskierkę koloru i „wypracowania” może to jej Ci brakowało ;-)
zapraszam do współpracy
makijażystka

Re: coś ślubnego ....może jakieś sugestie czym się kierować

Postprzez makijażystka » 2 lut 2012, o 16:02

..."odrobinę fioletu na zewnętrznym kąciku dolnej powieki- tego sprecyzowania tu zabrakło ;)
zapraszam do współpracy
makijażystka

Poprzednia strona

Powrót do O makijażu